DE

Thorsten's Blog

Lees hier interessante feiten over het gebruik van essentiële oliën.

Mood management: doTERRA’s meest effectieve essentiële olie blends

Sep 09, 2024

Essentiële oliën hebben verbazingwekkende eigenschappen en voordelen die de hele dag door gebruikt kunnen worden. Je kunt bijvoorbeeld sinaasappelolie verspreiden om de stemming enorm te verbeteren en de lucht te verfrissen. Je kunt citroenolie in een spuitfles met water gebruiken om tafels en andere oppervlakken natuurlijk schoon te maken. En je kunt 's avonds lavendelolie met gefractioneerde kokosolie op je voeten smeren om je te helpen ontspannen voordat je naar bed gaat.

Essentiële oliemengsels worden gemaakt om voort te bouwen op de kwaliteiten van individuele essentiële oliën en ze nog beter te maken, een beetje zoals een team dat samenwerkt om samen een doel te bereiken. De doTERRA wetenschappers doen veel onderzoek bij het creëren van essentiële oliemengsels, ook blends genoemd. Enkele factoren waar ze rekening mee houden zijn het gewenste effect van het etherische oliemengsel, hoe de blend gebruikt zal worden, de talrijke natuurlijke biochemische eigenschappen van de verschillende etherische oliën en het aromaprofiel van elke olie. Door dit alles in gedachten te houden, zijn wetenschappers in staat om blends van essentiële oliën te maken waar het hele gezin baat bij heeft.

 

 

doTERRA Mood Management Kit

  • Het frisse en houtachtige aroma van Balance is een perfecte olie voor als je meer harmonie en balans in je leven nodig hebt.
  • Serenity is een mooie combinatie van essentiële oliën die erom bekend staan dat ze emoties tot rust kunnen brengen en helpen om beter te kunnen slapen.
  • Citrus Bliss brengt energiegevende en verfrissende voordelen van essentiële citrusoliën bij elkaar. Een aanrader bij stress.
  • Voel je jezelf moe, onrustig, besluiteloos of prikkelbaar? Dan is Adaptiv een oliemengsel, dat kan helpen, lichaam en geest in balans te houden.

 

Waarom kiezen voor doTERRA oliën? doTERRA oliën - de gouden standaard op het gebied van essentiële oliën. De meeste andere bedrijven zijn slechts geurproducenten, maar doTERRA is een producent van de zuiverste essentiële oliën die ongeëvenaard zijn in hun kwaliteit. 

Terwijl doTERRA bewijst dat ze de hoogste kwaliteit en zuiverheid hebben, beweren anderen simpelweg dat ze net zo zuiver zijn. Maar daarvoor is geen wetenschappelijk validatie en bewijs. De testresultaten van onafhankelijke instituten moeten openbaar worden gemaakt - dit is wat doTERRA doet. 100% transparantie = 100% vertrouwen.

Je krijgt dus dit waar je voor betaald, namelijk zuiverheid, consistentie, veiligheid en effectiviteit.

Als je dōTERRA kiest, kies je essentiële oliën die voorzichtig zijn gedistilleerd uit planten, geoogst op het perfecte moment door ervaren boeren over de hele wereld, voor de ideale samenstelling van extracten en efficiëntie. Elke dōTERRA essentïele olie is voorzichtig en zorgvuldig getest volgens het strenge CPTG “Certified Pure Tested Grade” kwaliteitsprotocol. Ervaren gebruikers van essentiële oliën zullen de superieure kwaliteitsnormen van dōTERRA essentiële oliën onmiddellijk herkennen.

Hoe zuiver zijn dōTERRA essentiële oliën? De zuiverheid is de belangrijkste eigenschap van een essentiële olie. Wanneer een essentiële olie wordt vervalst of vervuild, wordt deze minder effectief. Daarom is zuiverheid voor doTERRA de allereerste prioriteit bij het produceren van essentiële oliën.

 

Thorsten's Aroma News 

Handige tips ontvangen?

Laat je regelmatig inspireren en ontvang de nieuwste blogs.