DE

Thorsten's Blog

Lees hier interessante feiten over het gebruik van essentiƫle oliƫn.

Bouw je doTERRA business met de Aromatouch Technique

Oct 18, 2024

“Iemand aanraken heeft de kracht om niet alleen het lichaam, maar ook de ziel te genezen.” - Gebruik deze mogelijkheid met de AromaTouch Technique!

Stel je voor dat je niet alleen de wonderbaarlijke kracht van onze essentiële oliën met je klanten zou kunnen delen, maar ze ook een heel bijzondere, diepgaande ervaring zou kunnen geven - een ervaring die lichaam en geest harmoniseert en tegelijkertijd je doTERRA business naar een hoger niveau tilt. Dit is precies wat je kunt bereiken met de AromaTouch Technique!

De AromaTouch Technique is veel meer dan alleen het aanbrengen van oliën. Het is een kunst van aanraking en welzijn die emotionele en fysieke balans ondersteunt. Het combineert de effecten van onze essentiële oliën met gerichte massagebewegingen om diepe ontspanning, stressvermindering en regeneratie te bevorderen. Door deze techniek onder de knie te krijgen, kun je je klanten een unieke toegevoegde waarde bieden die verder gaat dan alleen het geven van advies.

Nu is er een nieuwe en boeiende manier om je kennis uit te breiden en je business te verrijken - de nieuwe ONLINE AromaTouch Training voor productconsultants. Hier zijn een aantal redenen waarom deze training een game changer kan zijn voor je doTERRA business:

  • Leer waardevolle vaardigheden: Je leert niet alleen de AromaTouch techniek tot in de puntjes beheersen, je leert ook hoe je deze specifiek in je doTERRA business kunt gebruiken. Deze unieke service onderscheidt je van anderen en biedt je klanten een holistische ervaring.
  • Vertrouwen en klantenbinding opbouwen: Door gebruik te maken van de AromaTouch Technique versterk je de emotionele band met je klanten. Ze ervaren de kracht van essentiële oliën direct en komen steeds weer bij je terug om te profiteren van deze rustgevende ervaring. Dit schept vertrouwen en bevordert langdurige relaties.
  • Bouw aan je business: Met de AromaTouch Technique heb je een extra hulpmiddel in handen dat je niet alleen nieuwe klanten oplevert, maar ook bestaande klanten behoudt. Door deze Technique aan te bieden, open je nieuwe mogelijkheden om je inkomen te verhogen en je business uit te breiden.
  • Een zinvol aanbod: er is niets mooiers dan mensen helpen hun welzijn te vergroten en stress te verminderen. Met de AromaTouch Technique kun je hen helpen op een manier die een blijvend effect heeft en tegelijkertijd jouw succes bevordert.

Grijp deze kans om je doTERRA business naar een nieuw niveau te tillen. Neem deel aan de nieuwe AromaTouch Consultant Training en laat je klanten niet alleen kennismaken met de wereld van essentiële oliën, maar ook met een ervaring die hun leven kan veranderen. 

Schrijf je nu in en word een 'AromaTouch professional' - voor jezelf, voor je onderneming en voor het welzijn van je klanten! --> www.healingoils.nl/workshops

 

Thorsten's Aroma NewsĀ 

Handige tips ontvangen?

Laat je regelmatig inspireren en ontvang de nieuwste blogs.